Koronavírus-járvány miatti ügyeleti munkarend bevezetése - tájékoztató

Tekintettel a koronavírussal (SARS-CoV-2 / COVID-19) kapcsolatos központi járványvédelmi intézkedésekre, továbbá a közös fertőzésmegelőzési célok szem előtt tartása érdekében, ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, partnereinket, hogy társaságunk 2020. március 17. napjától ügyeleti munkrendben végzi tovább a munkáját, mely legfőképpen az irodai munkavégzésre korlátozódik.

Elsőként szeretnénk leszögezni, és biztosítani arról partnereinket, hogy társaságunk a járványhelyzettől függetlenül is mindent elkövet, hogy partnereink felé a fennálló szerződéses kötelezettségeit folyamatosan teljesítse.

Kollégáink részben a mérnökirodáinkban, részben otthonról végzik munkájukat. Természetesen a határidős kötelezettségek teljesítése, az esedékes bevallások elkészítése minden esetben megtörtént, ill. megtörténik.

covid19.jpg

A külső terepi munkavégzést igyekezünk személyes kontakt nélkül végezni. Amennyiben az érintkezés nem kerülhető el, úgy kollégáink kellő körültekintéssel járnak el, maszkot, védőkesztyűt viselnek és betartják az előírt érintkezési távolságot.

Kérjük partnereinket, hogy esetleges megkeresésük esetén - ha tehetik - ne szélyesen keressék fel mérnökirodáinkat, hanem telefonon, emailben tartsák a kapcsolatot társaságunkkal.