Légszennyező források emissziómérése, immissziós vizsgálatok lefolytatása, környezeti és munkahelyi zajmérések végzése

1002.jpgTársaságunk környezetvédelmi szakértői cégként vállalja teljeskörű helyszíni vizsgálatok, mérések lefolytatását, lebonyolítását, mind levegővédelmi, mind zajvédelmi szempontból. Szakértői hátterünk segítségével nem csupán a mérést végezzük el partnereink számára, hanem a mérések részletes szakmai értékelésével tájékoztatás is adunk annak eredményességéről. Tevékenységünk kiterjed a környezetvédelmi és a munkahelyi expozíciós vizsgálatok elvégzésére egyaránt.

Cégünk akkreditált imisszió-, és emissziómérések lefolytatásával segíti partnereit a szigorú levegővédelmi követelmények teljesítésében. Legyen szó akár új légszennyező technológiák létesítéséről, vagy meglévő technológiák felülvizsgálatáról, társaságunk kompletten vállalja a teljes engedélyezési folyamat részeként a szükséges mérések lefolytatását is.

A 2008-as évtől szigorodott zaj-, és rezgésvédelmi követelmények kapcsán, egyre több cég szembesül a zajvédelmi szempontból fennálló feladatok nehézségeivel. Egyaránt lényeges, hogy tervezett, vagy meglévő telephelyek, létesítmények, zajkibocsátással járó berendezések esetében a zajvédelmi követelmények minden körülmény között teljesüljenek. A követelmények teljesülését szabványos mérésekkel szükséges igazolni. Cégünk vállalja a szabványos környezeti zajvizsgálatok elvégzését, és a vizsgálati eredmények kiértékelését szakértői vélemény formájában. Az elvégzett vizsgálatok egyaránt alkalmasak a vonatkozó határértéknek megfelelő zajkibocsátások igazolására, vagy akár egyedi zajkibocsátási határérték megkéréséhez is.